duminică, 2 noiembrie 2008

Debut 50 plus

"Debut 50 plus " e o emisiune care se difuzeaza sambata dimineata de la ora 8:00-9:00 pe TVR1 si e filmata in studioul regional de la Timisoara.Am fost si eu pe acolo si am vazut ce inseamna sa filmezi o emisiune,cum se face, ce si cum.Rolul meu acolo nu era altul decat sa stau si sa aplaud si sa zambesc frumos,dar ceea ce m-a impresionat pe mine au fost oamenii care au participat la concurs,pentru ca este o emisiune concurs,si ce m-a impresionat la ei a fost curajul de a se inscrie la o emisiune de muzica populara ca sa-si implineasca un vis,pe care poate n-au avut sansa sa-l traiasca in tinerete din diferite motive si iata-i ca acuma,cand majotitatea dintre ei sunt bunici au avut curajul sa-si indeplineasca visul.
E foarte emotionant cand ii vezi acolo pe scena,pe multi dintre ei cantand cu lacrimi in ochi,sau cel putin mie asa mi se pare,majoritatea dintre ei se afla pe o scena pentru prima oara,sunt oameni simpli de la tara,care au curaj si sufletul tanar si sunt de apreciat

12 comentarii:

Dani spunea...

se mai ocupa Dite Dinesz de emisiune ?

sunt doar eu spunea...

Nu cred,acum producatoarea e o femeie si mai este un domn tare simpatic la care i se spune "DODO" :)

Dani spunea...

Dite prezenta intr-o vreme show-ul, eram curios daca se mai ocupa, mi-a fost rusine sa o intreb pe ea, s-ar fi prins ca nu ma uit :))

Ma bucur ca se mai tine emisiunea, cred ca batranilor le place

ola1921 spunea...

felicia stoian face emisiunea acum :) dar tirica mioara anca nu stie pe ce lume traieste :))

ola1921 spunea...

mioara, asa ai scris despre "debut 50 plus" de parca, acum ar fi aparut, emisiunea are pe putin 10 ani, si e un show total. si nu mai lauda tu atmosfera ca tu te duci dupa aia 40 de lei impozabili :)) RUSINE MIOARA !!!!!!! RUSINE!!!! p.s. credeam ca sclavagismul a murit :))

Dani spunea...

nu e rusine sa muncesti iar daca te simti bine cand o faci atunci e cu atat mai bine ;)

Anonim spunea...

Voi nu faceti diferenta intre producatorul unei emisiuni si prezentatorul ei. Acel domn simpatic sub numele stiut de voi
" Dodo" e producatorul emisiunii, pe generic la final il puteti vedea sub numele sau din C.I. : Dorin Muntean , iar prezentatoarea este Felicia Stoian.
:)

ola1921 spunea...

ceausescu o murit, din cate stiu eu, o disparut C.I. acu ii B.I. :))

Anonim spunea...

C.I. = carte de identitate daca nu ai stiut, asa ii spune acum, ce legatura are cu ceausescu ? doh!

sunt doar eu spunea...

imi cer scuze,dar eu pe domnul Dorin Muntean l-am vazut de cateva ori si n-am stiut ca el e producatorul emisiunii,stiam ca Felicia Stoian prezinta emisiunea,toata discutia a pornit de la intrebarea lui dani care ma intreba de Dite Dinesz,si acest nume nefiindu-mi cunoscut,n-am stiut sa-i raspund si i-am raspuns cum am crezut :)

Anonim spunea...

Dar nu trebuie sa iti ceri scuze, eu am spus doar ca sa lamuresc ceva ca am vazut ca fiecare isi dadea cu parerea si din moment ce stiu m`am gandit sa va spun.

sunt doar eu spunea...

Atunci multumim frumos :)